Ceremoniell Cacao Master Course

Online Kurs

Fördjupa din relation med Cacao och lär dig servera henne till andra


Maj 2021

Söndag 9/5 Söndag 16/5 Söndag 23/5 Söndag 30/5

Vi kommer att mötas fyra söndagar i rad för att fördjupa oss i cacaons magiska värld. Varje tillfälle kommer att ha ett unikt fokus där vi fördjupar oss i de olika aspekterna av cacao. Vår Intention med kursen är att öka förståelsen för cacaons påverkan på vår kropp, sinne och själ. Du kommer att få verktyg och kunskap för att fördjupa din egen relation till medicinplantan cacao, för att sedan kunna servera cacao till andra med kärlek och respekt för dess kraft och ursprung.

I kursavgiften ingår en vacker, specialtillverkad ceremoniell cacao kopp, samt en påse 200g ceremoniell cacao. Vi kommer att använda oss av koppen och cacao på resan genom kursen för att skapa ett starkt band till medicinplantan.

Kursen är interaktiv och bygger på att vi tillsammans skapar ett tryggt rum för självutforskning och lärande. Det innebär att det är obligatoriskt att närvara på alla kurstillfällen för att fullfölja kursen. Du kommer att få ett skriftligt intyg på att du gått kursen hos oss efter vår sista träff.


Du kommer att lära dig

 • Vad ceremoniell cacao är och dess påverkan på kropp, sinne och själ.
 • Om cacaons ursprung och historia.
 • Hur du använder dig av ceremoniell cacao i din vardag.
 • Hur du skapar din egen cacao ritual.
 • Hur du cerverar cacao till andra i ceremoni.

Kursupplägg

Vecka 1: Jord

Under kursens första vecka jobbar vid elementet jord och kommer att utforska relationen mellan ceremoniell kakao och vår fysiska kropp. Vi kommer också att lära oss om cacaons ursprung och historia genom att knyta an till våra förfäder och Maya tradition och ritual. Du kommer också att få lära dig om alla de ämnen som är aktiva i madicinplantan cacao och hur de påvärkar vår kropp.

Vecka 2: Vatten

Under andra veckan utforskar vi cacao och vår känslokropp. Vi kommer att prata om hur ceremoniell cacao är ett verktyg till självutforskning och läkning. Du kommer att få lära dig hur du kan fördjupa din relation med dig själv genom att jobba med cacao i ritual.

Vecka 3: Luft

Under kursens tredje vecka fördjupar vi oss i cacaons påverkan på vårt mind. Du kommer att få lära dig om kraften av att sätta intentioner och hur cacao kan fungera som en vägvisare i meditation och utforskandet av vårt eget psyke.

Vecka 4: Eld

under den avslutande veckan bjuder vi in den transformerande energin från elementet eld. Vi kommer att prata om cacao i ceremoni och hur man serverar medicinen med kärlek och respekt till andra. Du kommer att få lära dig hur du kan skapa din egen cacao ceremoni och hur du säkerställer att cacao används på ett säkert och tryggt sätt i ceremoni.


Datum:
Maj 9, 16, 23, 30

Tid:
17:00-19:00

Pris:
4999 kr


CACAO INSPIRATION


Lyssna på avsnitt 27, Vilka är Luna Cacao och varför använder man ceremoniell kakao?

80. Vem är Ulrika Drevhage och vad är en Völva? Härligt Ärligt

Härligt Ärligt är tillbaka på Sju Sjöar och poddar med Ulrika Drevhage som är Völva, vad är egentligen en Völva och hur har hennes egen resa sett ut till att bli det? Hör hennes starka och inspirerande historia från att vara en högt uppsatt chef med över hundra anställda till att gå på en vision quest i skogen, en natt som förändrade henne för alltid. Vad fick hon till sig där? Vad var det som lockade henne till att bli Völva? Hör även Ulrika berätta om trumresan Emma och Jennie fick uppleva på 4 elements retreatet de var på. Hur kommunicerar hon med dödsgudinnan Hel? Vad är det bästa med att vara Völva? Och varför har hon en stav och hur använder hon den? http://www.nordiclightwarrior.com IG: nordiclightwarriors FB: Nordic Light Warriors Detta avsnitt görs i samarbete med Spirituellt.nu Följ Härligt Ärligt på Instagram @harligtarligtpodcast
 1. 80. Vem är Ulrika Drevhage och vad är en Völva?
 2. 79. Vem är Carina Hammarsten och vad är ”den spirituella inre resan”?
 3. 78. Vem är Hanna Böhlin och vad är en själslig PT?
 4. 77. Vem är Jeanette Bergelin Hedström och vad innebär 4 elements retreat med Nordic Light Warriors?
 5. 76. Vem är Nathalie Sage och varför borde alla göra skuggarbete?

Lyssna på avsnittet från 20/12-20, Helig cacao & ceremoni

Aktivering och ljusarbete Magic Monday Podcast

I veckans avsnitt har vi med oss Mia Kafkios, även känd som Grow by Mia, energiterapeut och livscoach som hjälper andra ljusarbetare att finna sitt kall här på jorden. Mia delar med sig av sitt arbete och sin syn på livet och det som händer just nu runt om i världen och även även om hur viktigt det är att våga vara sig själv fullt ut och stå stark i sin egen sanning.www.growbymia.sewww.growbymia.com Instagram: https://instagram.com/growbymia?utm_medium=copy_linkFacebook: https://www.facebook.com/growbymia/Youtube: https://youtube.com/c/GROWBYMIAMagic Monday Instagram: https://instagram.com/magicmonday.se?utm_medium=copy_linkMagic Monday sponsras av Holistic Hälsocenter med Butik & Café i hjärtat av Bohuslän http://www.holistichalsocenter.comInstagram: https://instagram.com/holistichalsocenter?utm_medium=copy_link
 1. Aktivering och ljusarbete
 2. Energiarbete & dimensionsskifte
 3. Våga leva livet
 4. Tarot & vardagsmagi
 5. Ett vackrare liv

Har du frågor om kursen?

Kontakta oss så berättar vi mer