Ceremonier

LÅT OSS GUIDA DIG GENOM EN KAKAO-CEREMONI

Luna Cacao erbjuder både digitala och fysiska kakaoceremonier.

Våra digitala ceremonier hålls regelbundet, ca varannan vecka, och de är alla unika med intentioner som speglar och förstärker de kosmiska energierna. Du hittar nästa tillfälle i vår webshop.

Våra fysiska ceremonier hålls på olika platser runt om i Sverige. För att hålla dig informerad om plats och datum kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan även följa oss på Instagram och Facebook för senaste informationen om ceremonierna. 

Våra ceremonier

När du deltar i våra kakaoceremonier får du ta del av kunskap och visdom från uråldriga traditioner, samt knyta an till kakaons energi och ursprung. Vi har gått i lära i Guatemala hos Nana Marina - en medicinkvinna från en mayastam vid den heliga sjön Attitlan. Nana Maria har förvaltat traditionen av att kommunicera med anden och de heliga elementen i kakaon, för att se bortom illusionen av mentala begränsningar. Vi har fått Nana Marinas välsignelse att arbeta med den heliga plantan kakao, samt förmedla vikten av att förstå och hedra kakaons ursprung, historia, och tradition.

Vi bjuder alltid in kakaons ande, IxCacao, att närvara vid våra ceremonier. Hon vägleder och guidar oss till en resa inåt, så att vi kan höra själens röst och förnimma vår essens. Kakao har en förmåga att guida dig hem till dig själv. Hon öppnar ditt hjärta så att du kan leva och skapa utifrån ljus och kärlek. Med kakao i din ljuskropp kan du utforska ditt inre, läka dina trauman, och skapa ditt paradis på jorden. 

Varje ceremoni erbjuder dig djup avslappning och en unik meditation, som tar dig på en resa bortom illusionen för att läka, expandera, och utforska vem du egentligen är. 

Med kärlek, Lisa & Christine.