Ceremonier

LÅT OSS MÖTAS I EN KAKAOCEREMONI

Luna Cacao erbjuder både digitala och fysiska kakaoceremonier.

Vi har arbetat professionellt med kakaoceremonier sedan 2016. Våra ceremonier är unika och kraftfulla med djup förankring i kakaons ursprung.  

Kakaonceremoni för privata grupper

Vill du bjuda in dina nära och kära till en stund av gemenskap, kärlek och glädje? Vi erbjuder skräddarsydda kakaoceremonier för privata grupper, både fysiskt och online. Vi skapar en magisk ceremoni utifrån din intention och önskemål. Läs mer och boka en digital kakaoceremoni för grupp HÄR och kontakta oss för bokning av fysisk ceremoni på lunacacaosweden@gmail.com

Kakaoceremoni för yogastudios 

Har du en yogastudio och vill bjuda in dina kunder till en stämningsfull kakaoceremoni? Vi kommer gärna till dig. Kontakta oss för prisuppgift och bokning, på lunacacaosweden@gmail.com eller 0733-499288. 

Kakaocermoni för events; bröllop, möhippor, konferenser, retreats & festivaler

Önskar du en aktivitet som för människor samman? En Kakaoceremoni är ett kraftfullt verktyg för att skapa meningsfulla möten, stärka relationer, stimulera kreativitet och kommunikation. En kakaoceremoni är också en vacker aktivitet för att landa i hjärtat och förstärka en sammanhållning med hjälp av kakaons energi av kärlek och glädje, perfekt för bröllop, möhippor och födelsedagar. 

Du kan följa oss på Instagram och Facebook för inspiration och information om kommande ceremonier. 

 

Om våra ceremonier

När du deltar i våra kakaoceremonier får du ta del av kunskap och visdom från uråldriga traditioner samt knyta an till kakaons energi och ursprung. Vi har gått i lära i Guatemala hos Nana Marina - en medicinkvinna från en mayastam vid den heliga sjön Attitlan. Nana Maria har förvaltat traditionen av att kommunicera med anden IxCacao och de heliga elementen i kakaon, för att se bortom illusionen av mentala begränsningar. Vi har fått Nana Marinas välsignelse att arbeta med den heliga plantan samt förmedla vikten av att förstå och hedra kakaons ursprung, historia, och tradition.

Vi bjuder alltid in kakaons ande, IxCacao, att närvara vid våra ceremonier. Hon vägleder och guidar oss till en resa inåt, så att vi kan höra själens röst och förnimma vår essens. Kakao har en förmåga att guida dig hem till dig själv. Hon öppnar ditt hjärta så att du kan leva och skapa utifrån ljus och kärlek. Med kakao i din energikropp kan du utforska ditt inre, läka dina trauman, expandera ditt medvetande så att du kan skapa ditt paradis inom dig och omkring dig. 

Varje ceremoni erbjuder dig djup avslappning och en unik meditation, som tar dig på en resa bortom illusionen för att läka, expandera och minnas vem du egentligen är. 

Med kärlek,

Lisa & Christine