Kurser

HAR DU EN ÖNSKAN OM EN FÖRDJUPAD RELATION TILL CEREMONIELL KAKAO?

Ceremoniell kakao som ett verktyg för självutforskning och healing samt för ceremonier och kreativa uttryck.

Ceremoniell kakao är en potent plantmedicin med många fantastiska egenskaper. Våra kurser bjuder in dig i kakaons magiska värld så att du kan fördjupa din relation till dig själv och till kakaon. Som med all plantmedicin är det viktigt att skapa en djup relation genom kunskap och erfarenhet innan man serverar plantan till andra. Beroende på vart du befinner dig på din personlig resa med kakao, erbjuder vi olika kurser för att stötta dig i din process.  

 

The Golden Child - Ritual kurs

En kurs för dig som vill använda kakao för självutforskning och healing. 

Kakao är ett kraftfullt verktyg för att öppna upp hjärtat och förstärka din intuition så att du lättare kan utforska din inre värld och börja förstå vem du egentligen är, vart du kommer ifrån och vart du är på väg.

Denna kurs ger dig konkreta verktyg för healing och klarseende. Du kommer att lära dig om kakaons förmåga till självläkning och hur du på ett enkelt sätt kan skapa en praktik och en ritual med ceremoniell kakao i din vardag.

The Golden Child är en endagarskurs som erbjuds både fysiskt och online. Håll utkik i vår webshop och i sociala medier för nästa kurstillfälle.

 

Deep Dive - Diplomerings kurs 

Vår Deep Dive kurs är för dig som vill utforska både dig själv och ceremoniell kakao på djupet. Du kommer att få kunskap, förståelse och erfarenhet om hur du lever ett liv med ceremoniell kakao som vägvisare samt hur du kan servera henne till andra i ceremoni med respekt och kärlek. 

Denna kurs är en onlinekurs på fyra dagar guidade av de fyra elementen för att förstå hur kakao interagerar med din fysiska, emotionella, mentala, och spirituella kropp. Du kommer att få kursmaterial, guidade meditationer, ceremoniell kakao, en handgjord ritualkopp, samt ett kursintyg efter avslutad kurs. 

Nästa kurstillfälle är 26-29 oktober 2023. Läs mer och anmäl dig HÄR

 

Ceremonimästare - Certifierings kurs 

Certifierings kursen ger dig möjlighet att befästa dina kunskaper om ceremoniell kakao och fördjupa dina erfarenheter som spaceholder och ceremoniledare.

Det är en interaktiv kurs där du får individuell guidning och feedback för att ta dina erfarenheter som ceremoniledare till en nivå av mästerskap.

Du får möjlighet att utveckla dig till ceremonimästare och space holder som håller ceremonier i trygghet och med respekt och förståelse för ceremoniell kakao som en potent och kraftfull plantmedicin. 

Denna kurs kurs är 1-1 och planeras efter ditt schema. Vi kommer att vägleda dig och ge dig möjlighet att praktisera din förmåga att hålla space med ceremoniell kakao. Efter avslutad kurs kommer du att få ett certifikat som intygar att du genomfört kursen och är utbildad ceremonimästare. 

Läs mer om certifieringen HÄR.

 

Mer om vår filosofi & erfarenhet

Vi har arbetat med ceremoniell kakao sedan 2016 och har under åren utvecklat ett starkt energiband till kakaons ande – IxCacao. Vi har spenderat tid med mayaindianer i Guatemala för att lära om deras kultur, traditioner, och ceremonier. Detta har varit viktigt för oss, och har inneburit att vi utvecklat en djup vördnad och respekt för plantan och dess ursprung. Flera års dagligt intag av ceremoniell kakao har gett oss personliga erfarenheter och upplevelser som gör oss trygga i att servera henne till andra och föra traditionen och visdomen vidare.

Att servera plantmedicinen och att hålla kakaoceremonier kräver en djup respekt och vördnad för hennes energi och ursprung, såväl som för ursprungsbefolkningens visdom och traditioner. Vår anknytning till kakaons ursprung gör att vi kan arbeta med henne utifrån hjärtat, och inte från sinnet eller egot.