Kurser

VILL DU LÄRA DIG ATT SERVERA KAKAO TILL ANDRA?

Känner ditt hjärta en längtan till att hålla kakaoceremonier?

Vi rekommenderar dig i så fall att först skapa en personlig relation med ceremoniell kakao, för att i nästa steg kunna erbjuda henne till andra.

Vi har arbetat med ceremoniell kakao sedan 2016 och har under åren utvecklat ett starkt energiband till kakaons ande – IxCacao. Vi har spenderat tid med mayaindianer i Guatemala för att lära om deras kultur, traditioner, och ceremonier. Detta har varit viktigt för oss, och har inneburit att vi utvecklat en djup vördnad och respekt för plantan och dess ursprung. Flera års dagligt intag av ceremoniell kakao har gett oss personliga erfarenheter och upplevelser som gör oss trygga i att servera henne till andra. Att servera plantmedicinen och att hålla kakaoceremonier kräver en djup respekt och vördnad för hennes energi och ursprung, såväl som för ursprungsbefolkningens visdom och traditioner. Vår anknytning till kakaons ursprung gör att vi kan arbeta med henne utifrån hjärtat, och inte från sinnet eller egot.

Vi erbjuder kurser för dig som vill utvecklas till en ceremonimästare.

Nästa kurstillfälle 26-29 oktober 2023

https://lunacacao.se/products/deep-dive-oktober-2023

För att läsa mer och genomföra köp av kurs, klicka på länken ovan. Kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss vid funderingar.